Gymnastik avancerad

För barn födda 2010-2016 som gått vidare från kursen Gymnastik fortsättning termin 4/avancerad eller har motsvarande förkunskaper.

Här tränas tävlingsförberedande volter som rondat, flickis, frivolt, handvolt, överslag och grunden till skruvade volter. Dessutom tränar vi att ta koreografi och genomföra en dans, i gymnastiken kallat fristående, på egen hand.

Kursen Gymnastik avancerad går terminsvis. En termin består av 16 lektioner, kursavgift 3.360 kr. För kursen Gymnastik avancerad utgår en anmälningsavgift på 440 kr vid accepterande av erhållet gruppförslag till höstterminen. Anmälningsavgiften utgör en del av den fulla kursavgiften.

Anmäl ditt barn till kursen
Om det gäller en vidareanmälning av ett barn som redan går hos oss ber vi er istället skicka ett mail och ange gruppreferens. När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.
1Välj kurs
2Dina kontaktuppgifter
3Skicka in er anmälan
(se schema för lediga platser). Ange önskad period om det är en annan än nuvarande
Barnets födelsedatum
År
Månad
Dag

Glöm inte att läsa igenom våra villkor och regler!

Om ni är osäkra på huruvida vår verksamhet passar ert barn är ni välkomna att boka tid för att komma och titta på en lektion!

Vi svarar gärna på dina frågor
E-post: nykoping@barnensgymnastikskola.se
Telefon: 0155-21 22 27