Träning i Katrineholm 2/10

För barn som går Gymnastik avancerad termin 3 och 5.

Fullbokat! Maila oss om du vill anmäla ditt barn, så återkommer vi om vi har möjlighet att erbjuda fler barn plats.

2 oktober 2022, kl 12.30-15.00 i Oppundahallen, Oppundavägen 62, Katrineholm.

Avgift: 350 kr

När anmälan gått igenom får du ett bekräftelsemail med betalningsinstruktioner till den mailadress du angett. Skulle du inte få det har något gått fel. Då ber vi dig vänligen höra av dig till oss via mail eller telefon.

Instruktion till dig som har Hotmail: Vi hamnar ibland i skräpposten hos Hotmailanvändare. Har du en alternativ mailadress skriv gärna den, eller lägg till vår mailadress till dina kontakter, nykoping@barnensgymnastikskola.se.
(Innefattar även betalningsansvaret för eventet)
Villkor: Anmälan är bindande och avgiften ska vara Barnens Gymnastikskola tillhanda inom 48 timmar. Vid betalning efter förfallodagen påförs en förseningsavgift om 60 kr för Påminnelse 1 och ytterligare 60 kr för Påminnelse 2 samt debiteras dröjsmålsränta enligt gällande räntelag. Vid skada/sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg fram till två dagar innan träningstillfället. Efterdaterade läkarintyg godkännes ej. Efter den 29 september görs ingen återbetalning.