Sommarläger

Dagläger sommar 2019

Dagläger för barn födda 2009-2013 som går Gymnastik grundträning, Gymnastik grundträning Äldre och Gymnastik fortsättning.

Vecka 26, 24-27 juni 2019

Att vara på sommarläger är fantastiskt roligt! Barnen mognar och utvecklas genom att vara på läger, volterna lossnar då de får en stor träningsmängd, gemenskapen i grupperna ökar och barnen får nya kompisar. Vi har det helt enkelt både roligt och lärorikt!

Lägret, som pågår under fyra dagar, vänder sig till barn i verksamheten som är födda 2009-2013 och som minst gått något av stegen på Gymnastik grundträning. Gymnasterna delas under lägret in i mindre grupper efter ålder och kunskap.

09.00-09.30 Lämning Långbergsskolans gymnastiksal
09.30 Gymnastikträning
10.30 Fruktpaus
11.00 Fortsatt gymnastik
12.00 Lunch
12.45 Högläsning och vila
13.15 Till Hjortensbergsbadet där vi förutom att bada tar märken och tränar på livräddning
14.30 Mellanmål
15.00 Fortsatta aktiviteter på Hjortensbergsbadet
16.00 Hämtning
Senast 16.00 måste ditt barn vara hämtat. Alla barn måste överlämnas till en ansvarig vuxen, oavsett ålder

Villkor

Anmälan är bindande. Lägeravgiften ska vara betald senast den 30 april. Vid avanmälan senast dagen innan förfallodatum debiteras en avbokningsavgift om 700 kr. Vid avanmälan efter förfallodatum utgår full lägeravgift. Vid skada/sjukdom återbetalas lägeravgiften (med avdrag för 700 kr) mot uppvisande av läkarintyg, fram till 2 dagar innan första lägerdagen. Efterdaterade läkarintyg godkännes ej. Efter den 21 juni görs ingen återbetalning.

Lägeravgift

2.490 kr. I lägeravgiften ingår pedagoger, gymnastiksal, frukt, lunch, mellanmål, pysselmaterial, övriga aktiviteter.

Anmälan

Anmäl ditt barn via anmälningsformuläret nedan. När anmälan kommit in kommer du att få ett mail med bekräftelse och mer information. Antalet platser är begränsat.

1Namn och födelsedag
2Gymnastiken, maten och aktiviteterna