Jobba hos oss!

Gymnastiktränare/pedagog till Barnens Gymnastikskola

Nu söker vi fler gymnastikpedagoger och ledarassistenter till läsåret 2019/2020! Vi söker dig som har ett passionerat intresse för och egen erfarenhet inom gymnastik, idrott, barn och ledarskap. Du älskar att jobba med barn och se dem utvecklas.Du behöver också vara en fena på problemlösning, en god pedagog, kommunikatör och gilla att jobba i team. Vi jobbar alltid två eller tre pedagoger tillsammans.

Tjänsterna omfattar tre till femton lektioner per vecka. Arbetet är förlagt till eftermiddag/tidig kväll samt dagtid helger och är därför perfekt att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Vi vill att du ska kunna jobba minst en dag i veckan och dessutom vikariera för dina kollegor vid behov. Du ska vara minst 15 år gammal. Vi är i nuläget 10 pedagoger som har världens roligaste och mest givande jobb!

Du kommer få utbildning i allt från ledarskap och kommunikation, så väl som i barns utveckling, pedagogik och gymnastikteknik. För närvarande har vi drygt 200 barn i åldrarna 1,5 månader till 11 år i våra 20 grupper i Nyköping. Hösten 2019 startar vi även grupper i Oxelösund.

Låter det här som klippt och skuret för dig? Maila i så fall din ansökan, bestående av CV och personligt brev, till vår VD Carina Ramsthaler på nykoping@barnensgymnastikskola.se

Varmt välkommen med din ansökan!