Jobba hos oss!

Gymnastiktränare/pedagog till Barnens Gymnastikskola

Vi söker nu en ny kollega som brinner för gymnastik och undervisning och är en fena på problemlösning. Du har egen erfarenhet som gymnast och/eller gymnastiktränare, och älskar att jobba med barn och se dem utvecklas. Du behöver också vara en god pedagog, kommunikatör och gilla att jobba i team. Vi jobbar alltid två eller tre pedagoger tillsammans.

Eftersom vi jobbar med barn i många olika åldrar är kommunikation och anpassning till målgruppen en viktig aspekt av jobbet, så du är intresserad av det svenska språket som verktyg och om du dessutom är bekväm på engelska är det ett plus, då en del av våra kunder och deltagare är internationella.

Gemensamt för våra pedagoger är att de är ansvarsfulla och vana att hålla deadlines, är effektiva problemlösare och har höga krav på sig själva att leverera högsta kvalitet på upplevelser för våra deltagare.

Antal lektioner i sal kan variera över tid, från en kursperiod till en annan, men är fasta under själva kursperioden. Du gillar att hålla olika typer av kurser anpassade för olika målgrupper och åldrar.

Arbetstiden är f n 3-6 timmar per vecka med möjlighet till mer allt eftersom. Kurserna är förlagda till eftermiddag/kvällar och helger och arbetet är därför perfekt att kombinera med studier eller i kombination med annat deltidsjobb. Vi vill att du ska kunna jobba minst en dag i veckan och dessutom vikariera för dina kollegor vid behov. Du ska vara minst 15 år gammal.

Det är meriterande om du även har några av följande erfarenheter på ditt CV:

Idrottsutbildning från GIH, Bosön, Lillsved, KUI eller liknande. Arbete med barn. Varit engagerad i en idrottsförening. Kan undervisa på engelska.

Låter det här som klippt och skuret för dig? Skriv då en ansökan där du berättar mer om dig själv och varför du tror att det här är jobbet för dig. Maila personligt brev med foto samt CV till vår VD Carina Ramsthaler på nykoping@barnensgymnastikskola.se

Varmt välkommen med din ansökan!