Hos oss får barn utlopp för sin rörelseglädje. Vi tränar dem i motorik från gymnastikens grunder. Vi tränar i små grupper för att kunna ge alla barn uppmärksamhet och individuellt stöd i utvecklingen.

Det här är Barnens Gymnastikskola

Aktuellt

Nu finns succékonceptet från Lidingö i Nyköping och Oxelösund! Sedan 2003 drivs Lidingö Gymnastikskola framgångsrikt av Mia Eriksson Holst med närmare 1000 barn i verksamheten på Lidingö och Gärdet i Stockholm. Sommaren 2017 startade den första franchiseverksamheten, Barnens Gymnastikskola, i Nyköping.

Våren 2020 erbjuder vi plats för över 300 barn födda 2008 – juni 2018 utan tidigare förkunskaper.

Ny kursstart vecka 3. Vi har enstaka platser kvar till vårens första kursperiod som startar vecka 3. Mer information hittar du här. Tryck här för att komma till vårt formulär för nyanmälan.
Till sist: Information om våra lovdagar.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Våren 2018 erbjuder vi kurser för barn födda 2010 till och med juni 2015 utan förkunskaper.

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och tidsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattning. Vi anser även att själva lektionens struktur ger barn många andra färdigheter tidigt i livet.

Du är hjärtligt välkommen med frågor och tips när som helst.

Bryngelstorpsvägen 67, 611 63 Nyköping » Alla kontaktuppgifter

Köp kläder och utrustning för gympasäsongen

Gymnastikdräkt i slät sammet rosa-blå

Finns i storlekarna 134 – 170 cl.

400 kr

Gymnastikdräkt i slät sammet blå

Finns i storlekarna 100 – 170 cl.

Tights

¾ långa tights i mörkblå 100% bomull, som passar både pojkar och flickor.

200 kr

Body

Vår body i mörkblå lycra. Den är särskilt framtagen som alternativ för pojkar, men är en unisexmodell.

(Externa länkar)