Hos oss får barn utlopp för sin rörelseglädje. Vi tränar dem i motorik från gymnastikens grunder. Vi tränar i små grupper för att kunna ge alla barn uppmärksamhet och individuellt stöd i utvecklingen.

Det här är Barnens Gymnastikskola

Aktuellt

Nu finns succékonceptet från Lidingö i Nyköping! Sedan 2003 drivs Lidingö Gymnastikskola framgångsrikt av Mia Eriksson Holst med drygt 900 barn i verksamheten på Lidingö och Gärdet i Stockholm. Nu finns den första franchiseverksamheten, Barnens Gymnastikskola, i Nyköping.

Hösten 2017 erbjuder vi grupper för barn födda 2010 till och med första halvåret 2015 utan förkunskaper.

Anmäl ditt barn till höstens andra period! Schema och mer information finns här.
Nästa kursstart är vecka 42. Anmäl dig nu och få 15% introduktionsrabatt på kursavgiften!

Till sist: Information om våra lovdagar.

Rörelseglädje

Våra kurser för barn

Hösten 2017 erbjuder vi kurser för barn födda 2010 till och med juni 2015 utan förkunskaper.

Varför träna gymnastik?

För att det är så roligt! Och för den utvecklande träningen i rums- och tidsuppfattning, koncentrationsförmåga och mycket mer.

Vår filosofi

Fysisk aktivitet ger glädje, motorisk träning och rumsuppfattningen. Vi anser även att själva lektionens struktur ger barn många andra färdigheter tidigt i livet.

Du är hjärtligt välkommen med frågor och tips när som helst.

Bryngelstorpsvägen 67, 611 63 Nyköping » Alla kontaktuppgifter

Köp kläder och utrustning för gympasäsongen

Vår egen gymnastikdräkt i krossad sammet

Finns i storlekarna 100 – 160 cl.

400 kr

Vår egen gymnastikdräkt i slät sammet

Finns i storlekarna 100 – 170 cl.

Tights

¾ långa tights i mörkblå 100% bomull, som passar både pojkar och flickor.

200 kr

Body

Vår body i mörkblå lycra. Den är särskilt framtagen som alternativ för pojkar, men är en unisexmodell.

(Externa länkar)